360° visning av biler

Vi er Norgesforhandler av løsning SpinCar, en av markedets ledende løsninger innen 360-grader og 3D visning av bilen. Gjennom oss kan du med en egen app på telefonen, og støtte fra oss, ta enn full 360-graders visning av bilen, og ta 3D bilde innvendig i bilen.

Applikasjonen vil automatisk fortelle hva du bør ta bilder av, f.eks ratt og radio, og vil merke disse på 3D visningen. Deres kunder vil med andre ord se på bilen i ro og fred fra egen stue gjennom PC eller mobil, som om de ser på bilen i virkeligheten.

Spesielt med dagens tilstander er dette veldig aktuelt. Dere tjener ikke bare mer på grunn av økt interesse og markedsføring, men dere sparer også utgifter ved å unngå kunder som vandrer rundt i butikken uten å vite hva de titter etter.

Løsningen er meget rimelig og samtidig enkel i bruk. Applikasjonen er helintegrert på deres webside uten at dere trenger å endre på websiden. Der dere nå har eksisterende katalog og bilder, vil SpinCar automatisk laste inn 3D visning av bilen for kunden istedenfor.

Dere bruker en enkel applikasjon på mobilen og tar en visning av bilen på under 5 minutter.

Våre ansatte vil følge dere opp personlig, også med fysisk oppmøte, og bistår med gratis trening, introduksjon, og integrasjon på deres nettsider. Løsningen er helintegrert, uten reklame og henvisninger til leverandør av løsningen.

Det kan vises til svært gode tall for økt interesse ved en presentasjon av en av våre selgere. Løsningen er så rimelig i bruk og koster kun en brøkdel av hva bilforhandler bruker på annonsering på markedsplasser som for eksempel Finn.no.

Økt interesse, og færre “dekksparkere” i butikken tilsvarer økt omsetning og penger spart.

Løsningen er også spesielt interessant for auksjoner, eller fjernsalg der kunden kan se nøyaktig på alle små skader som er markert på bilen med mer.

Nedenfor er et eksempel av hvordan en Tesla Model X vises fram, eller du kan bla i menyen eller trykke her for å se hvordan produktet kan integreres på produktplasseringen. Det kreves ingen av avansert koding, og det kreves intet annet enn en telefon på innkjøp.

Vite mer?

Kontakt gjerne en av våre selgere for mer informasjon eller en demonstrasjon på produktet. Vi kommer også gjerne på besøk eller tar en videokonferanse for et salgsmøte.

Du kan også sende oss en epost på 360@autogo.no eller bruke kontaktskjema nedenfor.

Vi strever etter personlig service samt oppfølging, og du vil derfor ha din faste kontaktperson som bistår deg gjennom hele prosessen.

Jordy KnutsenDaglig Leder

Meld din interesse uforpliktende